BEAUTY CAMP 2020

Brænder du for make-up, hår styling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge? For kun 450 kr. vil du sammen med 100 andre piger lære en masse på Beauty Campen!

Mere information

Formålet med Beauty Campen 2020 er at lære piger om styling, make-up, og performance, og udover at selvtilliden får et boost, er der mulighed for at få en masse nye venner. 

Som deltager lærer du bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere, og hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow!

Under hele campen er der fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne. Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Glæd dig til at vi åbner dørene op til POOL PARTY! Vi fylder swimmingpoolen med badedyr, tænder op for lysshowet og DJ'en spiller op.

Beauty Campen afvikles den 11.-13. oktober 2020, på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagerne bliver indkvarteret på 2 og 3 personers værelse. Glæd dig til tre dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge – sammen med over 100 piger!

Det koster kr. 450 kr. pr. person at deltage: og for dette får du:

Transport i minibus fra Haslev til Ejstrupholm og retur. Overnatning i dobbeltværelse, fuld forplejning, og undervisning inkl. materiale, og derudover får du en T-shirt.

For at du kan deltage på Beauty Campen skal vi bruge en underskrift / samtykkeerklæring fra din forældre om, at de giver tilladelse til, at der må tages billeder og optages videoer af dig, mens du er på Campen.

Denne såkaldte samtykkeerklæring sendes til dine forældre fra Ungdomsskolen, når du har fået bekræftelse på, at du er optaget på holdet.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart søndag 11. okt 2020 kl. 14:30
Ledige pladser Der er 3 ledige pladser
Pris Det koster i alt DKK 450 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder DESIGNERDRØMME
BEAUTY CAMP 2020
KREATIVT SKRIVEVÆRKSTED
SPIL - OG HAV DET SJOVT
UNGE KOKKE (Haslev)
NYT LIV I GAMLE KLÆDER
DRAMA OG SKUESPIL
UNGE KOKKE (Faxe)
LIV I DIT KLÆDESKAB
ROLLESPIL (D&D)
Ugedage mandag, tirsdag, søndag
Hvornår?

Søndag 11. okt kl. 14:30 - tirsdag 13. okt kl. 0:00

Hvor?

Midtjysk Efterskole,