STRESS AF - OG FÅ RO PÅ - P.t. - online

Kravene til hvad unge skal kunne håndtere, har aldrig været større! På dette hold får du teknikker til at komme ned i tempo. Det vigtigste er, at du trives og har det godt!

Mere information

Kravene til, hvad man som ung skal kunne håndtere, har aldrig været større! På dette hold lærer du at komme ned i tempo. Gennem yoga og meditation lærer du at finde ro og fokus.

Et ungdomsliv er en sjov og hektisk tid, med mange opgaver både i skolen og i fritiden. Man skal følge med i, hvad vennerne laver, tjekke de sociale medier og helst få en god eksamen, så man kan komme videre med en ungdomsuddannelse.

Så der er store krav til, hvad man som ung skal kunne håndtere. Forventninger fra omverdenen og forventninger til én selv selv er store, måske nogle gange for store.

Gennem yoga, meditation og kropsbevidsthed lærer du forskellige teknikker til at komme ned i tempo, så det er dig, der styrer din hverdag.

Det er vigtigt, at du lytter til din krops signaler, så du kan blive ved med at leve et godt og sundt liv. Det vigtigste er, at du trives og har det godt!

På dette hold skal du medbringe en yogamåtte.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Puk Hyllested Hansen,
Holdstart tirsdag 22. sep 2020 kl. 18:00
Ledige pladser Holdet er fyldt op, men der er 3 ledige pladser på ventelisten
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder MUSICAL 2021 - BLIKFANG - P.t. - online
STRESS AF - OG FÅ RO PÅ - P.t. - online
Ugedage tirsdag
Hvornår?

Næste gang tirsdag 2. mar kl. 18:00-20:00

Se hele lektionsplanen her

Hvor?

Seminariet - Søndergade 12H, 4690 Haslev