BEAUTY CAMP 2021 (mandag - onsdag - uge 42)

Brænder du for make-up, hår styling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge? For kun 500,- kr. vil du sammen med 100 andre piger lære en masse på Beauty Campen!

Tilmelding starter
sø. 01. aug. kl. 08:00

Mere information

Læs mere om campen her: https://ungevent.dk/camps/beauty-camp/

Formålet med Beauty Campen 2021 er at lære piger om styling, make-up, og performance, og udover at selvtilliden får et boost, er der mulighed for at få en masse nye venner. 

Som deltager lærer du bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere, og hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow!

Under hele campen er der fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne. Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Glæd dig til at vi åbner dørene op til POOL PARTY! Vi fylder swimmingpoolen med badedyr, tænder op for lysshowet og DJ'en spiller op.

Beauty Campen afvikles den 18.-20. oktober 2021, på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagerne bliver indkvarteret på 2 og 3 personers værelse. Glæd dig til tre dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge – sammen med over 100 piger!

Det koster kr. 500,- kr. pr. person at deltage, og for dette får du:

Der er plads til 8 piger på turen.

Transport i minibus fra Haslev til Ejstrupholm og retur. Det søger Ditte for, der arbejder i ungdomsklubben i Faxe.

Overnatning i dobbeltværelse (op til 3 på samme værelse), fuld forplejning, og undervisning inkl. materiale, og derudover får du en T-shirt.

For at du kan deltage på Beauty Campen skal vi bruge en underskrift / samtykkeerklæring fra din forældre om, at de giver tilladelse til, at der må tages billeder og optages videoer af dig, mens du er på Campen.

Denne såkaldte samtykkeerklæring sendes til dine forældre fra Ungdomsskolen, når du har fået bekræftelse på, at du er optaget på holdet.

 

Praktiske oplysninger
Underviser Ditte Maria Panner Lauridsen,
Ledige pladser Holdet er endnu ikke åben for tilmelding.
Pris Det koster i alt DKK 500,0 at deltage. Du skal ikke betale noget nu. Beløbet skal betales lørdag 31. jul 2021, hvor du vil modtage en SMS med nærmere information.
Andre muligheder DESIGNERDRØMME (Haslev)
BEAUTY CAMP 2021 (mandag - onsdag - uge 42)
UNGE KOKKE (Haslev)
DESIGNERDRØMME (Faxe)
LIV I GAMLE KLÆDER
UNGE KOKKE (Faxe)
ROLLESPIL (D&D) for trænede
ROLLESPIL (D&D) for begyndere
KREATIVT SKRIVEVÆRKSTED
DRAMA OG SKUESPIL (uge 42)
KAGE-BAGE-DYSTEN (uge 42)
UNGESTEMMER I KARISE
Ugedage mandag, tirsdag, onsdag

Hvor?

Midtjysk Efterskole,