BEAUTY CAMP FORÅR 2021 *

Brænder du for make-up, hår styling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge? For kun 450 kr. vil du sammen med 100 andre piger lære en masse på Beauty Campen!

Mere information

Formålet med Beauty Campen 2021 er at lære piger om styling, make-up, og performance, og udover at selvtilliden får et boost, er der mulighed for at få en masse nye venner. 

Som deltager lærer du bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere, og hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow!

Under hele campen er der fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne. Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Glæd dig til at vi åbner dørene op til POOL PARTY! Vi fylder swimmingpoolen med badedyr, tænder op for lysshowet og DJ'en spiller op.

Beauty Campen afvikles UGE 7, 14. - 16. feb. på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagerne bliver indkvarteret på 2 og 3 personers værelse. Glæd dig til 2 dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge – sammen med over 100 piger!

Det koster kr. 450 kr. pr. person at deltage, og for dette får du:

Der er plads til 8 piger på turen.

Transport i minibus fra Haslev til Ejstrupholm og retur. Det søger Ditte for, der arbejder i ungdomsklubben i Faxe.

Overnatning i dobbeltværelse (op til 3 på samme værelse), fuld forplejning, og undervisning inkl. materiale, og derudover får du en T-shirt.

Læs mere om campen her: https://ungevent.dk/camps/beauty-camp/

For at du kan deltage på Beauty Campen skal vi bruge en underskrift / samtykkeerklæring fra din forældre om, at de giver tilladelse til, at der må tages billeder og optages videoer af dig, mens du er på Campen.

Denne såkaldte samtykkeerklæring sendes til dine forældre fra Ungdomsskolen, når du har fået bekræftelse på, at du er optaget på holdet.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Ditte Maria Panner Lauridsen,
Holdstart søndag 14. feb 2021 kl. 14:00
Ledige pladser Der er 5 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder SØLVSMYKKER (Haslev)
HÆKLING
BRODERI
BOLSJE-VÆRKSTED (Haslev)
BEAUTY CAMP FORÅR 2021 *
Ugedage mandag, tirsdag, søndag
Hvornår?

Søndag 14. feb kl. 14:00 - tirsdag 16. feb kl. 21:00

Hvor?

Midtjysk Efterskole,