5620 6200 // ungdomsskolen@faxekommune.dk

BEAUTY CAMP 2021 (mandag - onsdag - uge 42)

AFSLUTTEDE FRITIDSHOLD

Brænder du for make-up, hår styling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge? For kun 500,- kr. vil du sammen med 110 andre piger lære en masse på Beauty Campen! Målgruppen er piger 13 til 17 år.

Medarbejder
Kathleen Juel Robertson
Mathilde Eibye
Afviklet mandag 18. okt. kl. 18:00 - onsdag 20. okt. kl. 16:00
Sted
Midtjysk Efterskole,
Pris
500 kr.
Se detaljer om tilmeldingsbetingelser i beskrivelsen

Beskrivelse

Læs mere om campen her: https://ungevent.dk/camps/beauty-camp/

Beauty Campen afvikles mandag d. 18. okt. kl. 18.00 til onsdag d. 20. oktober kl. 16.00 2021, på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagerne bliver indkvarteret på 2 og 3 personers værelse. Glæd dig til 2 dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge – sammen med over 100 piger!

Der er afgang fra Haslev i minibus mandag kl. 14.30 , og vi er retur onsdag kl. 19.30.

Formålet med Beauty Campen 2021 er at lære piger om styling, make-up, og performance, og udover at selvtilliden får et boost, er der mulighed for at få en masse nye venner. 

Som deltager lærer du bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere, og hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow!

Under hele campen er der fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne. Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Glæd dig til at vi åbner dørene op til POOL PARTY! Vi fylder swimmingpoolen med badedyr, tænder op for lysshowet og DJ'en spiller op.

Det koster kr. 500,- kr. pr. person at deltage, og for dette får du:

Der er plads til 8 piger på turen.

Overnatning i dobbeltværelse (op til 3 på samme værelse), fuld forplejning, og undervisning inkl. materiale, og derudover får du en T-shirt.

For at du kan deltage på Beauty Campen skal vi bruge en underskrift / samtykkeerklæring fra din forældre om, at de giver tilladelse til, at der må tages billeder og optages videoer af dig, mens du er på Campen.

Denne såkaldte samtykkeerklæring sendes til dine forældre fra Ungdomsskolen, når du har fået bekræftelse på, at du er optaget på holdet.

Undervisere

Kathleen Juel Robertson

Mathilde Eibye


Andre hold i samme kategori

}