5620 6200 // ungdomsskolen@faxekommune.dk

BADASS BRODERI (online)

ONLINE UNGDOMSSKOLE

Korssting.. Hvor sygt kedeligt lyder det lige? Det lyder faktisk herrefedt, når man blander det op med bandeord og rock’n’roll!

Næste gang
tirsdag 14. mar. kl. 16:00-18:00
Sidste gang
tirsdag 28. mar. kl. 16:00-18:00
Sted
Online - virtuel undervisning
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 18 år
Antal ledige pladser
Der er 2 pladser tilbage.

Beskrivelse

Du behøver nemlig ikke brodere en missekat med selebukser, som ingen alligevel vil elske… Næh du kan sådan set brodere lige præcis det du synes er allerfedest!

Allerførst lærer du teknikken, som er ret nem. Alle kan være med og du behøver sådan set ikke engang vide hvad en nål er.

Når teknikken sidder nogenlunde i skabet, kigger vi på hvordan du kan pimpe dit tøj med broderi.

Det kan være du vil elske at have et regnbuehjerte på t-shirten eller måske bare et funky ”fuck” på bøllehatten…

Udover at det er pissesjovt at brodere mærkelige ting, så er det også helt vidunderligt at opleve den ro man får af at brodere.

Man kan faktisk gå hen og glemme alt omkring en og det er slet ikke så dumt engang i mellem!

Forløb: 

  • Første gang får du ild i nålen og lærer de helt basic ting omkring korssting. Du får startkittet ”Fuck bagsiden” udleveret. Der er mønster, stof og nål med.
  • Anden gang skal vi brodere på tøj. Der kan både dekoreres og repareres. Vandopløseligt aida (pissesmart ting der gør det hele meget nemmere) udleveres
  • Tredje og sidste gang taler vi om hvordan du kan lave dine egne mønstre. Det er bare federe at brodere noget man selv har valgt i stedet for et røvsygt æsel-kit fra Disney.


Andre hold i samme kategori