5620 6200 // ungdomsskolen@faxekommune.dk

BEAUTY CAMP 2023

KREATIV

Brænder du for make-up, hår styling, negleworkshop, fotoshot, catwalk, modeshow og masser af pige-hygge? For kun 600,- kr. vil du sammen med over 100 andre piger lære en masse på Beauty Campen!

Medarbejder
Trine Aggerbo
Manja Prasad
Tid og sted
Lørdag den 11. februar kl. 14.30 til mandag den 13. februar kl. 19.30
Midtjysk Efterskole, Jylland (fælles buskørsel fra Haslev)
Aldersgrænse
Fra 11 år og 10 måneder til og med 17 år og 9 måneder
Pris
600 kr.
Antal ledige pladser
Der er 9 pladser tilbage på ventelisten.

Beskrivelse

Læs mere om campen her: www.beautycamp.info

Beauty Campen afvikles lørdag den 11. februar kl. 18.00 til mandag d. 13. februar kl. 16.00 2022, på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagerne bliver indkvarteret på 2 og 3 personers værelse. Glæd dig til 3 dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge – sammen med over 100 piger!

Der er afgang fra Haslev i minibus lørdag kl. 14.30, og vi er retur mandag kl. 19.30.

Som deltager lærer du bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere, og hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow!

Under hele campen er der fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne. Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Glæd dig til at vi åbner dørene op til POOL PARTY! Vi fylder swimmingpoolen med badedyr, tænder op for lysshowet og DJ'en spiller op.

Det koster kr. 600,- kr. pr. person at deltage, og for dette får du:

Der er plads til 30 piger på turen.

Overnatning i dobbeltværelse (op til 3 på samme værelse), fuld forplejning, og undervisning inkl. materiale, og derudover får du en T-shirt.

Medarbejder

Trine Aggerbo

Manja Prasad


Andre hold i samme kategori