5620 6200 // ungdomsskolen@faxekommune.dk

BEAUTY CAMP 2022

KREATIV

Brænder du for make-up, hår styling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge? For kun 600,- kr. vil du sammen med 110 andre piger lære en masse på Beauty Campen! Målgruppen er piger 13 til 17 år.

Medarbejder
Camilla Larsen
Næste gang
onsdag 19. okt. kl. 14:30 - fredag 21. okt. kl. 19:30
Sted
Midtjysk Efterskole,
Aldersgrænse
Fra 11 år og 10 måneder til og med 17 år og 9 måneder
Pris
600 kr.
Antal ledige pladser
Der er 2 pladser tilbage på ventelisten.

Beskrivelse

Læs mere om campen her: https://ungevent.dk/camps/beauty-camp/

Beauty Campen afvikles onsdag d. 19. okt. kl. 18.00 til fredag d. 21. oktober kl. 16.00 2022, på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagerne bliver indkvarteret på 2 og 3 personers værelse. Glæd dig til 2 dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge – sammen med over 100 piger!

Der er afgang fra Haslev i minibus onsdag kl. 14.30 , og vi er retur fredag kl. 19.30.

Formålet med Beauty Campen 2022 er at lære piger om styling, make-up, og performance, og udover at selvtilliden får et boost, er der mulighed for at få en masse nye venner. 

Som deltager lærer du bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere, og hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow!

Under hele campen er der fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne. Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Glæd dig til at vi åbner dørene op til POOL PARTY! Vi fylder swimmingpoolen med badedyr, tænder op for lysshowet og DJ'en spiller op.

Det koster kr. 600,- kr. pr. person at deltage, og for dette får du:

Der er plads til 15 piger på turen.

Overnatning i dobbeltværelse (op til 3 på samme værelse), fuld forplejning, og undervisning inkl. materiale, og derudover får du en T-shirt.

For at du kan deltage på Beauty Campen skal vi bruge en underskrift / samtykkeerklæring fra din forældre om, at de giver tilladelse til, at der må tages billeder og optages videoer af dig, mens du er på Campen.

Denne såkaldte samtykkeerklæring sendes til dine forældre fra Ungdomsskolen, når du har fået bekræftelse på, at du er optaget på holdet.

Underviser

Camilla Larsen


Andre hold i samme kategori