5620 6200 // ungdomsskolen@faxekommune.dk

STRESS AF - OG FÅ RO PÅ (2)

AFLYSTE FRITIDSHOLD - ØV

Kravene til hvad unge skal kunne håndtere, har aldrig været større! På dette hold får du teknikker til at komme ned i tempo. Det vigtigste er, at du trives og har det godt!

Medarbejder
Puk Hyllested Hansen
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Kravene til, hvad man som ung skal kunne håndtere, har aldrig været større! På dette hold lærer du at komme ned i tempo. Gennem yoga og meditation lærer du at finde ro og fokus.

Et ungdomsliv er en sjov og hektisk tid, med mange opgaver både i skolen og i fritiden. Man skal følge med i, hvad vennerne laver, tjekke de sociale medier og helst få en god eksamen, så man kan komme videre med en ungdomsuddannelse.

Så der er store krav til, hvad man som ung skal kunne håndtere. Forventninger fra omverdenen og forventninger til én selv selv er store, måske nogle gange for store.

Gennem yoga, meditation og kropsbevidsthed lærer du forskellige teknikker til at komme ned i tempo, så det er dig, der styrer din hverdag.

Det er vigtigt, at du lytter til din krops signaler, så du kan blive ved med at leve et godt og sundt liv. Det vigtigste er, at du trives og har det godt!

På dette hold skal du medbringe en yogamåtte.

Underviser

Puk Hyllested Hansen


Andre hold i samme kategori

}